PROJECTONTWIKKELAARS

Staat u als projectontwikkelaar aan de start van een groot infrastructuurproject en zoekt u een technische partner om uw plannen te verfijnen en af te stemmen met de overheid? Of u heeft reeds een visie en idee en zoekt een onafhankelijk ingenieursbureau om het verder uit te werken?

Welkom bij Studiebureau Jonckheere, uw technische adviespartner bij grote en complexe dossiers. Wij helpen uw grond optimaal te verkavelen en bouwrijp te maken.

Hét adviesbureau voor uw totaalplan of voor 1 enkele expertise


Komt uw bouwproject in aanraking met het openbaar terrein?Wordt er geopteerd om de gemeenschappelijke ruimte over te dragen aan het openbaar domein of komt het in een mede-eigendom? Dan komen wij graag in beeld. Studiebureau Jonckheere helpt om uw ontwerp te verfijnen en te berekenen. Als onafhankelijk tussenpersoon zitten we ook mee aan tafel bij uw stad, gemeente of andere betrokken partijen en bemiddelen waar nodig. Van het optimaliseren van uw terrein, verkavelen van gronden tot de aanleg van wegen, bufferzones en nutsleidingen, u kan rekenen op onze expertise.

Waarvoor kan u Studiebureau Jonckheere contacteren?

  • Technisch uitwerken van verkavelingsprojecten
  • Bouwrijp maken, verkavelen van gronden
  • Opmeten terrein of situatie van terrein (oude fabrieken)
  • Wegen & nutsleidingen aanleggen
  • Bufferzones voorzien voor water, speelzones, groen,
  • Advies geven bij de voorbereidingen van een basisakte
  • En zoveel meer

Studiebureau met een +plus+

Wanneer u met Studiebureau Jonckheere werkt, kan u rekenen op een multidisciplinair team van meer dan 25 ingenieurs, landmeters, planologen, landschapsarchitecten, verkeersdeskundigen en projectleiders gespecialiseerd in grote infrastructuuropdrachten. Zowel voor grote, kleine als deelprojecten werken wij met de grootste zorg en precisie. Met de wettelijke en technische parameters in het achterhoofd, gaan wij meteen aan de slag zodat uw project een vliegende start neemt.

Met de hulp van moderne meetapparatuur, digitale hulpmiddelen, een team van experten én meer dan 60 jaar ervaring,hebben heel wat projectontwikkelaars in Vlaanderen reeds een beroep gedaan op Studiebureau Jonckheere.