Opvallende muurschildering voor Hasselts kantoor van Studiebureau Jonckheere

 

22 april 2024

“Dit open boek weerspiegelt alles waar we voor staan”

Aquafin Award 2023

Vorige week donderdag werden we op de Aquafin Awards gelauwerd met de nominatie 'Opmerkelijke groei', waar we heel trots op zijn. Aquafin stelt : "Studiebureau Jonckheere is sterk gegroeid terwijl het kwaliteitsniveau op peil bleef". Oprechte dank aan Aquafin voor het jarenlange vertrouwen in Studiebureau Jonckheere en felicitaties voor het prachtig event! 

FOCUS WTV: PROJECT TEN BOOMGAARD

Project Ten Boomgaard te Sint-Michiels Brugge in uitvoeringsfase. Een beekvallei met amfitheater met hoge natuur- en belevingswaarde, en een groene fiets- en voetgangersverbinding doorheen Sint-Michiels worden gerealiseerd door SB Jonckheere en Ontwerpbureau Pauwels.

EEN GEMEENSCHAP CREËREN, WAAR HET GEZELLIG WONEN EN WERKEN IS

Sinds januari opereert Studiebureau Jonckheere vanuit zijn cohousing- en coworkingplek in de Torhoutse Steenweg. Het baanbrekende project kreeg van bij de eerste steenlegging de volledige steun van de omwonenden. Met enkele nieuwe initiatieven wil het ontwerpbureau die band nu nog versterken. “Via een autodeelsysteem zullen buurtbewoners gebruik kunnen maken van onze pas aangekochte elektrische wagen. Het is een van de vele initiatieven die voor een warme buurt moet zorgen”, stelt Koen Jonckheere, zaakvoerder van Studiebureau Jonckheere. 

STUDIEBUREAU JONCKHEERE UIT BRUGGE VERSTERKT ZICH VERDER IN VLAAMS-BRABANT EN LIMBURG

Voortaan reiken de tentakels van Studiebureau Jonckheere van aan de kust tot in Limburg, want na de overname van Ontwerpbureau Pauwels eerder dit jaar, nemen Koen Jonckheere en zijn medevennoten Bart Deschaght en Filip Algoedt nu ook de leiding over van het landmeetkundig bureau Aaro-Topo uit Herk-de-Stad. “Hun expertise is niet alleen een enorme meerwaarde voor onze teams in Brugge en Leuven, hierdoor versterken we ook onze positie in Limburg”, stelt zaakvoerder Koen Jonckheere. 

Studiebureau Jonckheere finalist KMO van het jaar

Op 14/10/2021 waren wij present op het netwerkevent Business Up waar de prijzen van beloftevolle KMO en KMO van het jaar van West-Vlaanderen werden uitgereikt in het concertgebouw te Brugge.

Samen met Barias en Outdoor Wood Concepts was Studiebureau Jonckheere tot finalist genomineerd voor KMO van het jaar.

We grepen naast de hoofdprijs, maar zijn ongelooflijk trots op onze finaleplaats! 

 

Wil je ons team vervoegen?  Er zijn op heden enkele interessante vacatures: zie onze website https://www.studiebureaujonckheere.be/vacatures 

Studiebureau Jonckheere verhuist naar cohousing-coworking Zevenbergen

“Oud en nieuw naadloos integreren in een toekomstgerichte en inspirerende woon- en werkplek”

Studiebureau Jonckheere keert terug naar zijn wortels. Vanaf 2022 nemen de medewerkers van het bureau hun intrek in een nieuw kantoorgebouw dat rechtstreeks in verbinding zal staan met het ouderlijk huis. In cohousing-coworking Zevenbergen zal niet alleen gewerkt worden, er worden ook drie huurappartementen ingericht. “Hier zullen duurzaam-samen wonen en flexibel werken naadloos in elkaar overvloeien. Dit toonaangevende project omhelst alles waar we als bedrijf voor staan”, stelt Koen Jonckheere, zaakvoerder van Studiebureau Jonckheere.

Studiebureau Jonckheere gaat onafhankelijk verder met nieuwe vennoten

Werknemersparticipatie verzekert de toekomst van Studiebureau Jonckheere

Koen Jonckheere, zaakvoerder van Studiebureau Jonckheere, heeft er twee nieuwe partners bij. Met Filip Algoedt en Bart Deschaght mee aan het roer kan het bedrijf klaargestoomd worden voor de toekomst. “Filip en Bart kennen het bedrijf door en door. Ze onderschrijven de familiale waarden en zijn erg ambitieus om dit bedrijf mee uit te bouwen. De doelstelling blijft om als onafhankelijk studiebureau verder te groeien”, stelt zaakvoerder Koen Jonckheere.

Studiebureau Jonckheere werd in 1959 opgericht door Amand Jonckheere. Huidig zaakvoerder…

Nog meer media-aandacht Liantis Award 2019

In de nasleep van de Liantis award en de media-aandacht kregen we vorige week Sofie Vanlommel van De Tijd op bezoek. Zij werkte twee uur bij ons op kantoor, om zelf de voordelen van het bibliotheekuur te ervaren.

Het artikel kunt u terugvinden via onderstaande links:

Het artikel uit De Tijd kunt u hier ook terugvinden.

Media-aandacht Liantis Award 2019

Klik hier voor meer details

Vrijdag 11/10 stonden we in de 'media' kijker door het winnen van de Liantis Award voor Preventie en Welzijn. Dit voor ons e-mail beleid en het streven naar minder prikkels (bibliotheek uur).

De video's vindt u via volgende links: 
vrt nu  |  vtm  |  focus-wtv

Ook in de kranten waren we niet weg te denken: hln…

STUDIEBUREAU JONCKHEERE = WINNAAR LIANTIS AWARDS 2019

Studiebureau Jonckheere won op 10/10/2019 de Liantis Award voor Welzijn en Preventie voor professionals.

Onze unieke e-mailpolicy en bibliotheekuur zorgen voor gezonde én productievere medewerkers, die in een stabiele werkomgeving het beste van zichzelf kunnen geven.

https://www.liantisawards.be/nl/winnaars-welzijn-preventie 

Studiebureau Jonckheere = Winnaar Aquafin Kwaliteitsaward 2018

 

Studiebureau Jonckheere won op 15 november 2018 de Kwaliteitsaward voor studiebureaus van Aquafin NV.

Dit is een onderscheiding die wordt uitgereikt aan het studiebureau dat in het voorafgaande jaar in de nieuwe projectontwerpen in opdracht van Aquafin het meest kwalitatief, kostenbewust en klantgericht te werk ging en op een creatieve en innovatieve manier omsprong met infiltratiemogelijkheden.

OPERATIE PERFORATIE: SAMENWERKEN AAN WATERINFILTRATIE

Infopunt Publieke Ruimte en Aquafin stimuleren met de campagne ‘Operatie Perforatie’ gemeenten, bedrijven en particulieren  om overtollige verhardingen te verwijderen zodat regenwater beter kan infiltreren in de bodem.

 

Van de 87 projecten die werden ingediend, vielen er 11 in de prijzen. Eén van de prijzen ging naar de gemeente Oostkamp - Studiebureau Jonckheere.

 

De gemeente wil de circulatie op een plein veranderen.…