ARCHITECTEN

Op zoek naar een ingenieursbureau om de technische berekeningen van uw bouwproject te verfijnen? Ligt er een complex ontwerp van een privéwoning of appartementencomplex op uw tekentafel? Al nagedacht over de stabiliteit, waterhuishouding of uitzetwerken?

Welkom bij Studiebureau Jonckheere, uw technische partner die stand-by staat bij grote en kleine bouwprojecten. Wij analyseren, rekenen, adviseren en sturen bij waar nodig!

Ingenieurs met kennis van architectuur

Een grote of complexe renovatie, een nieuwbouwproject, appartementen, kantoren, garages of openbare gebouwen op de planning? Studiebureau Jonckheere doet berekeningen op maat van uw project. Ons team van meer dan 25 gespecialiseerde medewerkers is flexibel inzetbaar. Wij zijn de rechterhand van architecten om de technische haalbaarheid van elk bouwproject te controleren en te stabiliseren.

Waarvoor kan u Studiebureau Jonckheere contacteren?

  • Dronemetingen o.a. moeilijk bereikbare plaatsen
  • Opmaak totaal plannenset (inplantingsplan)
  • Waterhuishouding analyseren, berekening rioolstelsel
  • Plannen finaliseren voor notaris, basisakte verfijnen
  • Rioleringswerken: advies, analyse, keuren, nakijken
  • Uitzetwerken voor de start van de bouw
  • En zoveel meer

Studiebureau met een +plus+

Als familiebedrijf staat Studiebureau Jonckheere al meer dan 60 jaar voor kwaliteit, flexibiliteit,vertrouwen en vinden we kwaliteitsvol werk een evidentie. Vanaf de ontwerpfase buigen onze ingenieurszich mee over de bouwplannen van architecten en aannemers voor onafhankelijk advies en gedetailleerde technische berekeningen. Studiebureau Jonckheere kan snel inspringen en werkt steeds in overleg.

Dankzij onze eerlijke waarden van een familiebedrijf hebben wij een mentaliteit om letterlijk en figuurlijk op te bouwen.